DORITOS® CUBA LIBRE DIP VAN THE MESSY CHEF JELLE
DORITOS® CUBA LIBRE DIP VAN THE MESSY CHEF JELLE

PORTIONS

Ingredients

  • 100g Doritos® Naturel of Guacamole
  • Olijfolie
  • 4 kerstomaatjes
  • ½ kleine bol knoflook
  • ½ hete chili, fijngesneden zonder zaadjes
  • 1 ½ el tomatenpuree
  • ½ scheutje gekruide rum
  • ½ limoen
  • ¼ blikje Pepsi MAX®
  • 1 eetlepel ketchup
  • 3 druppels liquid smoke
  • Zout en peper naar smaak

Method

 

1. Doe een scheutje olijfolie in een sauspan. Bak de tomaatjes aan op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
 

2. Snijd de bol knoflook doormidden en voeg in z'n geheel toe aan de tomaatjes. Als de tomaatjes gekarameliseerd zijn, voeg dan de fijngesneden chili toe. 
 

3. Doe er de tomatenpuree bij en laat even meebakken. Blus met de rum, sap van een limoen en de Pepsi. Voeg ook de schil van de limoen toe. Laat een kwartiertje inkoken tot je een ingekookte saus hebt.
 

4. Voeg de ketchup toe samen met de liquid smoke. Laat afkoelen en serveer met je favoriete Doritos®.

 

Ingredients

  • 1 zak Doritos® Naturel of Guacamole
  • Olijfolie
  • 6 kerstomaatjes
  • ¾ kleine bol knoflook
  • ¾ hete chili, fijngesneden zonder zaden
  • 2 ½ el tomatenpuree
  • 1 scheutje gekruide rum
  • ¾ limoen
  • ½ blikje Pepsi MAX®
  • 1 ½ eetlepel ketchup
  • 4 druppels liquid smoke
  • Zout en peper naar smaak

Method

 

1. Doe een scheutje olijfolie in een sauspan. Bak de tomaatjes aan op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
 

2. Snijd de bol knoflook doormidden en voeg in z'n geheel toe aan de tomaatjes. Als de tomaatjes gekarameliseerd zijn, voeg dan de fijngesneden chili toe. 
 

3. Doe er de tomatenpuree bij en laat even meebakken. Blus met de rum, sap van een limoen en de Pepsi. Voeg ook de schil van de limoen toe. Laat een kwartiertje inkoken tot je een ingekookte saus hebt.
 

4. Voeg de ketchup toe samen met de liquid smoke. Laat afkoelen en serveer met je favoriete Doritos®.

 

Ingredients

  • 1 ½ zak Doritos® Naturel of Guacamole
  • Olijfolie
  • 8 kerstomaatjes
  • 1 kleine bol knoflook
  • 1 hete chili, fijngesneden zonder zaadjes
  • 3 el tomatenpuree
  • 1 scheutje gekruide rum
  • 1 limoen
  • ¾ blikje Pepsi MAX®
  • 2 el ketchup
  • 6 druppels liquid smoke
  • Zout en peper naar smaak

Method

 

1. Doe een scheutje olijfolie in een sauspan. Bak de tomaatjes aan op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
 

2. Snijd de bol knoflook doormidden en voeg in z'n geheel toe aan de tomaatjes. Als de tomaatjes gekarameliseerd zijn, voeg dan de fijngesneden chili toe. 
 

3. Doe er de tomatenpuree bij en laat even meebakken. Blus met de rum, sap van een limoen en de Pepsi. Voeg ook de schil van de limoen toe. Laat een kwartiertje inkoken tot je een ingekookte saus hebt.
 

4. Voeg de ketchup toe samen met de liquid smoke. Laat afkoelen en serveer met je favoriete Doritos®.

 

OTHER RECIPES YOU MIGHT LIKE...

MOTHER

DORITOS® ONTBIJT OP BED

DORITOS® LOADED VEGGIE NACHOS

DORITOS® LOADED VEGGIE NACHOS

DORITOS® NACHOS WITH AVOCADO AND VEGAN CHEESE

DORITOS® NACHOS WITH AVOCADO AND VEGAN CHEESE

DORITOS® THE SPICY SIRACHA DIP BY SARA RAS

DORITOS® THE SPICY SIRACHA DIP BY SARA RAS

DORITOS® THE DOUBLE LAYERED NACHO’S RECIPE BY JIAMI

DORITOS® THE DOUBLE LAYERED NACHO’S RECIPE BY JIAMI

DORITOS® THE SWEET AND SPICY NACHO’S BY VANESSA

DORITOS® THE SWEET AND SPICY NACHO’S BY VANESSA

DORITOS® THE TOMATO AND AVOCADO DIP BY GUILLAUME

DORITOS® THE TOMATO AND AVOCADO DIP BY GUILLAUME

DORITOS® HOT ASIAN-STYLE DIP VAN FLO WINDEY

DORITOS® HOT ASIAN-STYLE DIP VAN FLO WINDEY

DORITOS® CUBA LIBRE DIP VAN THE MESSY CHEF JELLE

DORITOS® CUBA LIBRE DIP VAN THE MESSY CHEF JELLE

SPICY DORITOS® OVENGERECHT VAN RONALD VLEDDER

SPICY DORITOS® OVENGERECHT VAN RONALD VLEDDER

DORITOS® NACHO’S WITH AVOCADO, MOZZARELLA AND TOMATO

DORITOS® NACHO’S WITH AVOCADO, MOZZARELLA AND TOMATO

DORITOS® MEXICAN NACHO’S MIX WITH BEANS AND PEPPERS

DORITOS® MEXICAN NACHO’S MIX WITH BEANS AND PEPPERS

ovennl

DORITOS® OVENDISH SPECIAL BY FOODIE KELLY BUTH

nachos

DORITOS® NACHO’S CON CARNE